Φωτια Σαμοσ - Βουλή: Κυρώθηκε η ιστορική συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου για ... : Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής.

Φωτια Σαμοσ - Βουλή: Κυρώθηκε η ιστορική συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου για ... : Με δήλωση του στα τοπικά μμε της σάμου ο υποστράτηγος της πυροσβεστικής, ιωάννης σταμούλης, συντονιστής.. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα.

Έκτακτο Δελτίο: Στις φλόγες ο καταυλισμός προσφύγων στη ...
Έκτακτο Δελτίο: Στις φλόγες ο καταυλισμός προσφύγων στη ... from s.tvopen.gr
Δάσος στην περιοχή βουρλιώτες της σάμου καίει η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα.

Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Φωτιά ξέσπασε στη σάμο σε δασική έκταση στην περιοχή βουρλιώτες. Καίει σε δασική έκταση και λόγω των ανέμων φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις με τη μάχη που δίνει η πυροσβεστική από αέρος και από εδάφους να είναι τεράστια. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Δύσκολη η κατάσταση στη σάμο με την φωτιά να καίει ανεξέλεγκτα και να υπάρχουν διάσπαρτες εστίες. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής με επίγεια και εναέρια μέσα. Οι φλόγες καίνε δασική έκταση ωστόσο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στη σάμο. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου.

Μάχη με τις φλόγες στη Σάμο: Μεγάλο ενεργό μέτωπο ...
Μάχη με τις φλόγες στη Σάμο: Μεγάλο ενεργό μέτωπο ... from tomanifesto.gr
Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Η μεγάλη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη έχει ξεσπάσει από τις 13:40 σε δύσβατο σημείο στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Είναι ένας τουριστικός προορισμός τεράστιος με αρκετούς τουρίστες. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος.

Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε πευκόφυτη περιοχή με πυκνή βλάστηση και για τον λόγο αυτό έχουν σπεύσει στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης σε δασική περιοχή στη σάμο και συγκεκριμένα στην περιοχή βουρλιώτες. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. Δεν έχει εκκενωθεί το κοκκάρι. Η φωτιά καίει δασική έκταση, δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή. Σημειώνεται, ότι σε προληπτική εκκένωση δύο ξενοδοχείων που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς προχώρησε η πυροσβεστική υπηρεσία σαμου και η αστυνομία. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Φωτιά ξέσπασε σε καταυλισμό ρομά στην πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Όπως είπε πριν από λίγο ο δήμαρχος σάμου, γιώργος στάντζος μιλώντας σε πόρταλ από το πύρινο μέτωπο: Από αέρος ρίψεις νερού κάνουν 2 καναντέρ και το μπέριεφ. Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή βουρλιώτες σάμου και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη, τόσο με επίγεια όσο και με εναέρια πυροσβεστικά μέσα.

ΘΑΝΑΤΟΣ 54ΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΔΟΣ ΣΕ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΛΟΙΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ
ΘΑΝΑΤΟΣ 54ΧΡΟΝΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΔΟΣ ΣΕ Ε/Γ-Ο/Γ ΠΛΟΙΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ from www.kaipoutheos.gr
Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες λίγη ώρα αργότερα. «θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Δύσκολη νύχτα σε κοκκάρι και μυτιληνιούς, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία και σπίτια. Σε ύφεση είναι η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου, σε δασική έκταση, στην περιοχή κοντοκαίικα σάμου. Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγες ώρες στην περιοχή κέδρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά κατακαίει πεύκα και πυκνή βλάστηση.

Δύσκολη είναι η κατάσταση στη σάμο με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή βουρλιώτες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της πέμπτης στους βουρλιώτες σάμου. Η φωτιά είναι σε πολλά μέτωπα. Σε εξέλιξη είναι φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή βουρλιώτες σάμου. Επί τόπου 22 πυροσβέστες με 13 οχήματα, εθελοντές και μηχανήματα δήμων. Live η ενημέρωση για τον κορονοϊό και οι ανακοινώσεις χαρδαλιά. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν. Η εξέλιξη της φωτιάς στο κόκκαρι της σάμου ανάγκασε τον δήμο της περιοχής αρχικά να εκκενώσει ξενοδοχεία, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα ενοίκων και εργαζόμενων. Προληπτική απομάκρυνση ενοίκων από ξενοδοχεία. Τι αναφέρει για τον πατέρα της και τα όσα έζησε τους τελευταίους δύο μήνες. Στο σημείο, επί της εθνικής οδού σάμου καρλοβάσου, στο ύψος της γέφυρας μπλαμ, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντικών κλιμακίων. Η φωτιά στην περιοχή έχει ξεσπάσει εδώ και αρκετές ώρες και η κινητοποίηση της πυροσβεστικής είναι μεγάλη. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά, που ξέσπασε στις 15:15 σε δασική έκταση στην περιοχή κονταίικα στη σάμο.